zondag 11 juni 2017

Let it snow.....

Oregon vandaag!

Het is niet de staat waar veel van de Nederlandse toeristen meteen aan denken als ze een reis plannen naar 'Het Wilde Westen'.

En dat is jammer, héél jammer, want Oregon is prachtig en erg afwisselend. In het westen natuurlijk de kust maar in het oosten liggen de prachtige prairies. En daartussen heb je ook nog indrukwekkende bergen. Dus ben je van plan om naar deze kant van de VS te gaan, vergeet Oregon niet.

Vanmorgen eerst boodschappen gedaan en koffie gehaald bij de Hollandse broertjes.


Daarna op weg naar Crater Lake National Park. Onderweg nog gestopt in White City voor koffie met gebak samen met Shane en Ken en daarna de bergen in.

Crater Lake is, zoals de naam al doet vermoeden, een meer dat is ontstaan in een krater. Het ligt op flinke hoogte in de bergen van Oregon en het park gaat meestal pas rond begin juni open. Wij waren dus aan de vroege kant in het seizoen en dat was te merken.

Koud dus... Freaking koud.
Maar wel prachtig en ook wel leuk om in juni in de volle sneeuw te lopen.
We liepen dan ook samen ' I'm dreaming of a white Christmas' en 'eenzame kerst' te zingen.

Crater Lake zelf was dus door de sneeuw en de mist niet te zien, maar dat halen we een andere keer wel weer in.

Vandaag slapen we in Klamath Pass niet ver van de grens met Californië. Een leuk stadje met een universiteit, dus er is ook nog wel een en ander te zien. Helaas zit morgen (op zondag) veel dicht, dus houden we dan een rustdag om even bij te komen van de afgelopen week. Hebben we meteen even de tijd om een wasje te draaien.


Oh ja... Op het menu vanavond stond thais. Heerlijk gegeten en we hadden ruim voldoende over voor morgen.Geen opmerkingen: