donderdag 22 september 2016

U.S.A. 2016 - Part 7

Na de lange dag in Boston gisteren, was het vandaag tijd om het iets rustiger aan te doen. Daarom géén lange wandelingen vandaag.

Hilda had via via een tip gekregen voor een quiltmuseum dat een klein stukje (dat is Amerikaans voor een uurtje rijden) ligt  van Boston. Het museum ging om 10 uur open, dus na de koffie en de boodschappen gingen we op weg. We waren net na tienen in Lowell, maar het zoeken van een parkeerplek was nog de grootste uitdaging, maar ook dat was na even zoeken gelukt.

Voor Hilda was het genieten in dit museum met een mooie collectie quilts. De foto's zullen jullie ongetwijfeld op facebook voorbij hebben zien komen.Rond 12 uur weer op weg naar onze bestemming voor vandaag. Newport in de staat Rhode Island.
We vreten de staten werkelijk op deze reis, maar dat is ook niet zo vreemd, want ze zijn ook niet zo enorm groot in deze hoek van het land. Rhode Island is zelfs de kleinste staat van de V.S. en is ietsje kleiner dan onze provincie Overijssel.

Onderweg een kleine omweg gemaakt via Cape Cod, maar daar hebben we niet echt veel van gezien en zijn halverwege gestopt omdat de dag van gisteren toch echt wel begon 'in te dalen'.

Daarom het laatste stuk via de snelweg naar ons hotel (de Quality Inn) gereden, zodat we daar tegen 4 uur zijn aangekomen en dus nog tijd hadden voor het zwembad. yummie!

Gegeten hebben we bij Diego's in de stad en dat was erg lekker. Lekker mexicaans.
Als afsluiter nog even de zonsondergang meegepikt daar en die is werkelijk PRACHTIG daar bij het water.

Morgen gaan we op weg naar The Big Apple, maar we doen rustig aan en gaan eerst nog even Newport in om daar wat rond te neuzen.