woensdag 21 september 2016

U.S.A. 2016 - Part 6

Vandaag: Boston 🙋

Laten we er kort over zijn; Boston is een prachtige en uiterst interessante stad en zeker een must als je deze hoek van de VS bezoekt.

Na de (inmiddels standaard) doppio espresso bij de Starbucks op weg naar de stad en de auto geparkeerd onder de Boston Common, zeg maar het Central Park van Boston.
Je stapt dus als je boven de grond komt meteen midden in het park uit en dat is wel een relaxed begin.

Omdat in het park ook een Toerist Informatie centrum zit, daar dus meteen maar een plattegrond opgehaald en aan de wandeling begonnen. Straks in New York hebben we kaartjes voor de hop-on / hop-off bus geregeld, maar vandaag dus lekker te voet. Het weer is vergeleken met gisteren een stuk opgeknapt en het zonnetje doet flink zijn best.

Boston heeft een zeer rijke historie en dat zie je overal terug in de stad. De invloeden van de onafhankelijksoorlog, de italiaanse en ierse immigranten, alles zie je in de stad terug.

We hebben het zonder problemen de hele dag uitgehouden en toen de beentjes het voor gezien hielden, zijn we weer in de auto gestapt en terug gegaan naar ons hotel. Daar eerst even gedoucht en de lange dag van ons afgespoeld en daarna lekker gegeten bij de ’British Beer Company’ die nota bene naast ons hotel zit. Inmiddels weer terug op de kamer om dit verslag te schrijven.

Een mooie dag dus.

Morgen; op naar het zuiden en de staat Rhode Island.Geen opmerkingen: