dinsdag 27 september 2016

U.S.A. 2016 - Part 10

Een van de voordelen van Facebook is dat je mensen ontmoet uit alle hoeken van de wereld. Meestal blijft het bij een 'like' of af en toe een reactie, maar soms ontmoet je die mensen ook in het echt.

Nadat we in Burlington al heerlijk uit hebben gegeten met Ann en Bruce, hebben we de laaste dagen gelogeerd bij Wilhelmina (Willy) en Steve uit Moorestown in New Jersey. Hilda 'kende' Wilhelmina via Facebook en toen zij hoorde dat wij dit jaar in de buurt zouden komen, werden we hartelijk uitgenodigd om te komen logeren.

En de beste manier om mensen beter te leren kennen, is door ze 'in the flesh' te ontmoeten.
De afgelopen 2 nachten en de komende nacht slapen we dus in New Jersey bij deze erg hartelijke en gastvrije mensen. Hilda en Willy zijn lekker samen op stap geweest en omdat dat doorgaans met quilting te maken heeft, gaan de mannen lekker hun eigen gang.

Op zaterdag kwamen we aan na een drukke dag in New York City. En dan is Moorestown toch wel een oase van rust. We hebben veel gezien, veel gepraat en veel geleerd van deze leuke en interassante mensen. Dagen als dit maken een vakantie extra speciaal en waardevol.

Hieronder een aantal foto's van de afgelopen dagen:Morgen weer op weg en onze volgende halte is Gettysburg. Een stad met een interessante geschiedenis. En een motel met zwembad, maar dat terzijde... ;-)

Geen opmerkingen: