zondag 10 juli 2011

Zondag 10 juli: Back Home...

Lekker geslapen vannacht (geen gesnurk van Bert) en rustig aan wakker geworden.
Onze vlucht gaat pas vanavond om 21:30, dus we hoeven ons niet te haasten.

We wachten met uitchecken tot een uur of twee en gaan dan nog even een Shopping Mall of Outlet Center opzoeken. Echt veel zullen we niet kopen, want onze koffers zitten toch al aardig vol.


Er zit er gelukkig een vlak bij ons hotel.

We waren deze reis nog niet bij de IHOP geweest, dus dat is vanmorgen gebeurt. Het hoort eigenlijk ook wel standaard bij een reis hier.


Yummie... Pancakes.
We zijn inmiddels weer thuis!!!

De vlucht ging voorspoedig en omdat het vliegtuig niet vol zat hadden we ook prima de ruimte. We vlogen pas om 21:30 en om de tijd te doden zijn we 's middags nog even Sawgrass Mills Shopping Mall binnen gelopen.

Onze koffers zaten al redelijk vol, maar er kon nog wel een shirtje of zo bij. We vonden een Burlington Coat Factory met grote maten voor Bert dus uiteindelijk liepen we met een hele stapel shirts en twee jeans naar buiten. We hebben er een extra tas voor moeten kopen.
Toch nog lekker geshopt aan het einde.

Na de vlucht stond als verrassing de moeder van Hilda op ons te wachten bij de gate. We zijn samen met de trein richting huis gereden en het laatste stuk hebben we een taxi genomen die ons voor de deur heeft afgezet.

We waren helemaal op toen we thuis kwamen en zijn eerst maar eens onder de douche gaan staan. Dat hielp en hopelijk zijn we na een goede nacht slapen weer een beetje op orde.

Het was een fantastische reis van meer dan 6.700 kilometer. Maar we hebben van elke mijl genoten.


Op naar de volgende....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom thuis vakantiegangers! Ik zal jullie avonturen missen

Liefs, Frida

Bertorelli zei

Ik zal ons eerstvolgende bezoek aan Emmen ook wel op het weblog zetten ;-)