zondag 10 juli 2011

Zaterdag 9 juli: Van Fort Pierce naar Miami

Onze een na laatste nacht zit erop en we gaan op weg naar de plek waar we begonnen; Miami...

Maar eerst nog even ontbijten in ons hotel. We doen dat natuurlijk met zijn 5-en vandaag. Daarna op weg naar onze laatste stop... snik...

We pakken de kustweg en Wim vertelde ons gisteren dat hij onderweg een BBQ festival was tegengekomen daar. Het festival was ook niet te missen, want de kustweg was ervoor afgesloten.


De hele Highway A1A was afgesloten.


Grotere kaart weergeven
Normaal is het er een stuk rustiger.

BBQ is de Amerikaanse bijdrage aan de Haute Cuisine en ze hebben het hier tot een ware kunst verheven. Er worden zelfs wedstrijden gehouden in diverse categorieën. Zo kon je zien wie er vorig jaar winnaar was in de categorie 'ribs' of 'chicken'.
Handig, zo'n mobiele BBQ.


Yummie

Er stonden ook nog een aantal andere kraampjes en het lijkt op wat we in Nederland een jaarmarkt of braderie noemen. Erg leuk en lekker dus.

Na een heerlijk broodje 'Pulled Pork' weer op weg en meteen doorgereden naar Miami.
We waren er om half drie en hebben dus nog even lekker in het zwembad gedobberd.


Het rondje is bijna af...

Onze (echte) laatste avond in Amerika dus die moest goed worden afgesloten. Een van onze favoriete restaurants hier is de 'Olive Garden' en alhoewel we bijna 45 minuten moesten wachten, was het wéér de moeite waard. Heerlijk...

1 opmerking:

Rene zei

Aan al het mooie komt helaas een eind. Jullie hebben de herinneringen en de foto's om de tijd tot de volgende visite door te komen.

Bedankt voor de mooie verhalen en de nog mooiere foto's!