maandag 4 juli 2011

Zaterdag 2 juli - Van Atlanta naar Macon

Vandaag een lekker rustig dagje voor deze vakantiegangers.
Dit weekend is voor veel mensen hier een lang weekend (maandag is Independance Day) dus is het extra druk.

Wij gaan vandaag van Atlanta naar Macon en pakken een korte omweg door het mooie Georgia. Het is wederom een mooie route, al hebben we vandaag weinig foto's gemaakt.


Een zielige aanblik onderweg...

We zijn om half drie bij ons hotel en checken in. We denken even na over wat we nog kunnen doen vandaag, maar veel zin in een museum of iets anders cultureels hebben we niet. Gelukkig zijn er een aantal bioscopen hier en een film is natuurlijk altijd
leuk. We kiezen voor de film Cars 2 in 3D omdat animatiefilms altijd leuk zijn en doorgaans mis je niks mocht je een keer iets niet verstaan hebben. Ze hebben geen Nederlandse ondertiteling hier namelijk.

Eerst even een lichte maaltijd, maar dat is nog wel even zoeken hier. Bij El Azteca, een lekker Mexicaans restaurant hier, hebben ze ook heerlijke salades.


Wolkbreuk American Style.

Tijdens het eten breekt er een wolkbreuk los. De mensen hier kijken er niet van op, maar wij staan er wel even van te kijken. Binnen de kortste keren staan de straten blank en gutst het water de heuvels af. Op enkele plaatsen zien we afgebroken takken op de weg en zelfs een omgewaaide boom. Alleen al van het naar de auto lopen worden we al drijfnat.Gelukkig is het ergste alweer voorbij als we bij de bios aankomen. De temperatuur is gezakt van 38 graden vóór naar 22 graden ná de wolkbreuk dus het heeft ook zijn voordelen. Cars 2 is trouwens een erg leuke film en is vanaf 6 juli in Nederland in de bioscoop. Wij hadden dus de premiere...

Morgen 'The 4th of July' en op weg naar Savannah...

1 opmerking:

Rene zei

Wij verwachten wel mooie imdependence day plaatjes!