woensdag 6 juli 2011

Dinsdag 5 juli: Savannah

Het feest van gisteren is voorbij en de Amerikanen zijn weer aan het werk.

Het is dan ook een stuk rustiger overal en wij gaan Savannah bekijken. Als we ons hotel uitkomen ruiken we een flinke brandlucht. Die hadden we gisteren onderweg ook al geroken, maar in de buurt van Savannah was deze weg. Nu was hij terug en het was te danken aan een flinke brand hier in de buurt. Het ruikt naar een uit de hand gelopen BBQ en gecombineerd met de warmte van vandaag (het is weer 35 graden) is het behoorlijk smoggie.

We doen alles dus erg rustig aan en parkeren de auto weer bij de plaatselijke VVV.


Savannah


Weer Spaans Mos in de bomen en struiken.

Voor de bezoekers van deze stad is het goed geregeld. Er is een gratis shuttlebus die rondjes door de stad rijdt en de ferry naar de overkant van de rivier is ook gratis.

Wij bezoeken eerst Market Street en pakken dan de shuttlebus die ons in de buurt van onze auto afzet. Het is vandaag gewoon te warm met teveel smog om veel te lopen helaas.Market Street is erg leuk om doorheen te wandelen en er zijn een aantal leuke winkeltjes, restaurants en galleries.


Ook hier de nodige beelden in de stad.

Ons huidige hotel heeft helaas geen zwembad. Omdat we al een paar dagen verstoken waren van ons zeer geliefde gebadder en gespetter zijn we het hotel hier vlak tegenover binnen gelopen en gevraagd of wij van hun zwembad gebruik mochten maken. De lieftallige dame achter de balie kneep vandaag een oogje dicht en zodoende lagen wij kort daarop te dobberen in 'the pool'.

Vandaag geen zin in Steak, Ribs of Burgers dus een plek gezocht met een goede salad bar. Heerlijk zo'n bord groenvoer na al dat vlees.


Ben & Jerry's

Het toetje hebben bij de Walmart aan de overkant gehaald.
Het was lastig kiezen, maar we kozen uiteindelijk voor 'Bonnaroo Buzz' en die MOETEN ze in Nederland ook gaan verkopen....Als laatste nog iets voor de puzzelaars onder jullie...

WAT VALT ER OP AAN DEZE FOTO?

En, Nee, ik heb niets gefotosjopt.
Wel even klikken op de foto, anders zie je het niet.

Succes

Bert & Hilda

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.
Ik zie dus alleen maar een paar auto's.
En jullie en ijs een hechte combinatie.

Anoniem zei

Howdy Folks!
Iemand heeft z'n auto meegenomen vanuit Nederland/europa? Best proppen dan in je overhead bin!
Groetjes en liefs, Frida